Guilty Crown recenze

30. června 2012 v 15:49 | DEi |  Recenze

Je tu moje první recenze na anime Guilty Crown.

!Můžou jse zde oběvit Spoilery rozmyslete si jestly chcete číst dál!




Příběh:Anime se odehrává v budoucím Japonsku kde se na vánoce oběví záhadný apokalyptický virus po kterém lidi zkrystalizují a zemřou.Japonsku pomůžou jiné země a vznikne tam organizace zvaná HGQ která nakažené lidi bez milosti zabíjí.V té době žije chlapec Shu Ouma který je znechucený svím jednotvárným životem a velmi zbožňuje kapelu Egoist.Zpěvačka Inori Yuzuriha z Egoistu ukradne tajnou biologickou zbraň známou jako Void Genome který má schopnos vytáhnout z lidí srdce a ztvárnit ho do zbraně podle povahy člověka.Při útěku je však Inory raněná a schová se do ůkrytu ve které čirou náhodou pracuje na svém filmu Shu.Shu jí tam oběví a chce jí pomoct skrýž ,ale najdou vojáci a ti Inori odvedou.Shu si vyčítá že jí nemohl zachránit vezme biologickou zbraň a snaží se najít Pohřebáky skupinu lidí co se rozhodli že zbaví Japonsko útisku HGQ.Najde je a seznámí se s jejich šéfém Tsutsugami Gaiem který mu svěří Void Genome.Vypukne krutý boj během kterého se Shu pokusí zachránit Inori ,ale rozbyje ampulku Void Genomu a ten se dostane do jeho těla dostane schopnost vytahovat z lidí jejich Voidy porazí nepřátele pomocí Inoryninýho Voidu , ale k Pohřebákům se přidat odmítá.Inory s nim začne chodit do školy a Shu nemá jinou možnost než se k pohřebákům přidat.Najde si tam přátelé a společně bojijí proti viru i HGQ.Celé anime skončí poněkud smutně bylo mi jich všech hrozně líto.

Můj názor na anime:Guilty Crown jsem zkoukla během dnešní noci vůbec jsem se od anime nemohla odtrhnout.Je to super anime předčilo moje očekávání.Je mi trožku líto že to skončí tak špatně Zamračený.

Oblíbená postava:V tomhle anime si mě získal Tsutsugami Gai který vždy dělal všechno co může.Bojoval pro svojí lásku i když byl na koci zlý vždycky to myslel dobře...škoda že zemřel.

Gai Tsutsugami

Doporučení:Tohle anime vážně doporučuju podle mě je super!

Obrázky:

Ampulka s Void Genome

Apokaliptycký vir


Ouma Shu hlavní postava

Shu vytahuje Void

Inari zpěvačka Egoist taky hlavní postava

Shu má Inari Void používal ho nejvíc.

A ještě znak anime..

Videa:Inari v anime krásně zpívala musím sem pár videí dát + openingi

1. opening ten druhý mě moc neoslovyl proto ho sem nedám ale tenhle je super!

Miluju tuhle písničku!Je tu i s anglickým překladem.Tahle část anime je skvělá!

Tahle je taky hodně dobrá!

Nakonec jejich společná

Děkuju že jste si to přečetly...Smějící se

DEi

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ♥Verča ♥TVD♥ ♥Verča ♥TVD♥ | Web | 30. června 2012 v 15:55 | Reagovat

pěkné postavy :-)

2 DEi DEi | Web | 30. června 2012 v 21:47 | Reagovat

to neni moje to je anime XD

3 Strange ghost :3 Strange ghost :3 | Web | 20. července 2012 v 8:12 | Reagovat

já tohle anime miluju... fakt že jo... nejvíc Gaie :D <3

4 cocktail dress plus size cocktail dress plus size | E-mail | Web | 10. ledna 2013 v 11:50 | Reagovat

Nice post. Nothing much to add, other than HAPPY HOLIDAYS!!!!
http://www.elsedress.org

5 cocktail dress cocktail dress | E-mail | Web | 11. ledna 2013 v 17:00 | Reagovat

I really like just going for a break from studying and stopping by your blog. I just wish you posted more frequently.
http://www.isdress.org

6 tag replica watch tag replica watch | E-mail | Web | 17. ledna 2013 v 8:29 | Reagovat

My partner and i am not convinced if you actually be sure to take the time period to resolution peoples inquiries; but My husband and i will make an effort in either case. What kind of options would you generate regarding an individual who is trying to get get going in internet marketing promotions?.
http://www.watchescan.org/Tag-Heuer.html

7 kukul kukul | 17. února 2013 v 15:12 | Reagovat

to anime je zvláštní.. občas jsem měl pocit že se všichni zbláznili a pak zase že jsou úplní hajzlové. Shu se na začátku choval zbaběle, potom byl normální, ale když se z něj stal předseda tak to celé posral.. nevím co bych dělal já, ale i tak to prostě posral. Konec byl smutný což mi nevadí. Celkově: viděl jsem horší, ale i opravdu hodně lepších ;)

8 Nero Nero | 20. února 2013 v 19:44 | Reagovat

Mně se tohle anime taky hodně líbilo, mám rád postavy kterým se po nejaké události změní od základu osobnost. V tomto anime je toho plno. :)

9 Dora Dora | Web | 21. června 2014 v 17:18 | Reagovat

Díky za obsáhlou recenzi, nejspíš se na toto anime podívám. Vypadá to zajímavě :) Doporučujete mi to? :)

PS: Nechci kritizovat, ale ty pravopisné chyby to poněkud kazí...:(

10 KIRAelaf KIRAelaf | E-mail | Web | 2. července 2018 v 17:40 | Reagovat

To determine internal swelling is difficult enough, therefore, consequently, they influence the body for a long time, which threatens the normal fetus. Fluids are dangerous because they break blood circulation. Such picture leads to the strengthening of negative tendencies feeding and the breath baby, formed hypoxia.
Fighting such a pathology should be done with the help of correction feeding and special procedures so that water does not stay tissues. If expectant mother is resting, then under the feet preferably put a cushion or pillow to improve the blood circulation of tired legs. Do not long time to sit or stand, as this leads to stagnation in the body. It is recommended that the knee-elbow position several times a day in order to increase blood flow.
<a href=http://pregnancyplus.info/why-do-you-have-swollen-feet-after-pregnancy>swollen feet after pregnancy</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama